background

Alle Senseo pads aanbiedingen in één overzicht

Eenvoudig Senseo pads prijzen vergelijken

Met korting Senseo koffiepads kopen

En daar gaat weer een koffiepadje in je koffiemachine. Tijd voor dat tweede bakkie, dat nu eenmaal altijd volgt na die eerste. Wij begrijpen heel goed dat je het niet bij één kopje koffie houdt. Zeker als je koffiezet met Senseo koffiepads, want met deze koffiepads geniet je altijd van een uitstekende kop koffie. Met een koffiepadje is een kop koffie snel gezet en dit gemak draagt er aan bij dat je al snel meer Senseo pads gebruikt dan je denkt. Koop ze dan ook alleen als ze ergens in de aanbieding zijn. Kortingen kunnen flink oplopen en op die manier bespaar je heel makkelijk veel geld. Daar houden wij net zoveel van als van dat lekkere kopje koffie. Jij toch ook?

Vind gemakkelijk de beste Senseo pads aanbieding

De pads van Senseo behoren zonder meer tot de meest populaire koffiepads die er zijn. Vrijwel elke winkel die koffie verkoopt, heeft ze in het assortiment. Goed nieuws, want dat betekent dat er altijd wel ergens een interessante Senseo pads aanbieding voor je klaarstaat. Aan de andere kant is het hierdoor ook wel lastig om erachter te komen waar je dan de beste Senseo koffiepads aanbieding vindt. Wij helpen je een handje, want wij vergelijken de prijzen van vrijwel alle soorten koffiepads van dit merk. We laten je zien wat je betaalt voor een aanbieding en wat één pad van die aanbieding je kost. Kijk, vergelijk en vind snel en eenvoudig de beste Senseo pads aanbieding van dit moment.

Wat zijn jouw favoriete Senseo koffiepads?

Wat begon met de introductie van slechts enkele soorten Senseo koffiekussentjes, groeide al snel uit tot een uitgebreid assortiment pads. Verschillende soorten en smaken koffie zorgen ervoor dat er voor iedereen een Senseo pad is. Van een zachte ochtendkoffie tot een intense kopje koffie dat je scherp en alert houdt tot bijzondere smaken, de Senseo Specials. Het moet dan ook wel heel raar lopen als je geen koffiebuiltje van dit merk vindt dat past bij jouw persoonlijke smaak. Grote kans dat je niet kunt kiezen voor één specifieke smaak of soort. Dat hoeft gelukkig ook niet, kies gewoon voor een aantal verschillende Senseo pads en wissel deze lekker af.

Senseo Mild koffiepads

Lang niet iedereen houdt van sterke koffie en voor al die mensen die graag genieten van koffie met een milde smaak zijn er de Mild pads van Senseo. Licht gebrande Arabica en Robusta bonen zijn verantwoordelijk voor het zachte smaakprofiel van de koffie in deze pads. De koffie heeft een lage zuurgraad en een delicate, lichtzoete nasmaak. Het is de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar een koffie die niet te sterk of te intens is, maar toch rijk is aan aroma. Mede hierdoor zijn Senseo Mild koffiepads een uitstekende keuze om de dag mee te beginnen.

Extra Strong koffiebuiltjes van Senseo

Smacht je ’s morgens juist naar een krachtige koffie die je helpt om wakker te worden? Zet dan koffie met Senseo Extra Strong koffiepads. Robusta en Arabica bonen die diep en donker gebrand zijn leveren een kop koffie op met een krachtige smaak met een volle body, robuuste aardse tonen en een pittige afdronk. Niet alleen een goede koffie om de dag mee te beginnen, maar ook de ideale koffie om je gedurende de dag bij de les te houden. Gebruik deze koffie ook eens als basis voor een heerlijke cappuccino. In combinatie met een melkopschuimer is die tenslotte ook zo gezet.

Ook koffiespecialiteiten zet je makkelijk en snel met Senseo pads

Café Latte en cappuccino zijn voorbeelden van koffiespecialiteiten die vandaag de dag niet meer weg te denken zijn. Gelukkig zet je met de Café Latte pads van dit merk ook in een handomdraai dat heerlijke kopje koffie met die zachte en romige smaak. En met Cappuccino pads van Senseo zet je snel en gemakkelijk die typische Italiaanse ochtendkoffie. In Italië drinkt men na 11.00 uur geen cappuccino meer, maar wij drinken deze koffie gewoon de hele dag door. Waarom ook niet?

Bijzondere smaken koffie

Koffie combineert goed met andere smaken. Dat hebben ze bij Senseo goed gezien en vandaar dat er ook pads van dit merk verkrijgbaar zijn in een aantal bijzondere smaken. Vanille is één van de smaken die goed matcht met koffie en liefhebbers van deze combi moeten echt de Café Latte Vanilla pads eens proberen. Meer fan van karamel? Zet dan eens een kop koffie met de Senseo Caramel pads. En voor al die mensen die dol zijn op chocola zijn er de Cappuccino Choco koffiekussentjes van het merk. Puur genieten!

De belangrijkste voordelen van Senseo pads

  • In minder dan een minuut een heerlijke kop koffie
  • Altijd koffie van dezelfde smaak en kwaliteit
  • Groot assortiment soorten/smaken
  • Makkelijk in gebruik
  • Via koffieaanbieding.nl altijd de beste Senseo pads aanbieding
Senseo pads aanbiedingen

Supersnel een heerlijke kop koffie

Het unieke aan Senseo koffiezetapparaten is dat ze gebruikmaken van speciaal ontworpen koffiepads in plaats van traditionele gemalen koffie of koffiebonen. Deze koffiepads, ook wel koffiekussentjes of koffiebuiltjes genoemd, zijn kleine filterzakjes die zijn gevuld met de juiste hoeveelheid versgemalen koffie voor één of twee kopjes koffie van hoge kwaliteit. Het gebruik ervan is buitengewoon eenvoudig. Plaats gewoon een Senseo pad in de daarvoor bestemde houder van je Senseo koffiepadmachine en zet het apparaat aan. Het water wordt snel opgewarmd en stroomt vervolgens onder druk gelijkmatig door de koffiepad. Hierbij komen de smaak en aroma’s van de koffie uit de Senseo koffiepads vrij. Het resultaat is een kop koffie met een fraai crèmelaagje die vol en rijk is van smaak.

Senseo koffiepads bewaren

Het is natuurlijk niet voor niets dat de koffiepads van dit merk in een speciale luchtdichte zak verpakt zitten. Hierdoor kan er geen zuurstof en licht bij de koffie komen en blijft de koffie lang van goede kwaliteit en smaak. Het verbaast je dan ook vast niet dat deze zak de beste plek is om de pads in te bewaren. Maak de zak pas open op het moment dat de vorige helemaal leeg is. Eenmaal geopend kun je Senseo pads het beste bewaren in een speciale bus. Zet deze niet in de volle zon, want ook warmte laat smaak en kwaliteit van koffie achteruit gaan. Geen speciale bus om ze in te bewaren? Bewaar ze dan in de zak en vouw deze elke keer goed dicht.

Senseo, een revolutionaire manier van koffiezetten

Senseo kwam in 2001 op de markt en mocht gerust een revolutionaire ontwikkeling noemen. Het veranderde de manier van koffiezetten en heel wat mensen stapte over van koffiezetten met filterkoffie naar koffiezetten met koffiepads. Het idee achter Senseo kwam voort uit een samenwerking tussen twee Nederlandse bedrijven, Philips en Douwe Egberts. Het doel van beide bedrijven was om consumenten in staat te stellen snel, met één druk op de knop, een verse kop koffie van hoge kwaliteit te zetten. Het Senseo apparaat maakt gebruik van speciaal ontwikkelde koffiepads, kleine filterzakjes gevuld met gemalen koffie, die in het apparaat worden geplaatst. Door de combinatie van innovatie, gemak en smaak hebben Senseo en Senseo koffiepads een vaste plaats veroverd in heel wat huishoudens.

De maatschappelijke verantwoordelijkheid van Senseo

Senseo doet aan maatschappelijk verantwoord ondernemen door ervoor te zorgen dat hun koffie voldoet aan strenge normen voor duurzaamheid en eerlijke handel. Een goed voorbeeld hiervan is dat alle Senseo koffiepads gecertificeerd zijn door de Rainforest Alliance. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor het behoud van biodiversiteit en het verbeteren van levensomstandigheden van koffieboeren en arbeiders op koffieplantages. Dit keurmerk betekent dat de koffiebonen in Senseo koffie afkomstig zijn van boerderijen die voldoen aan strikte milieu- en sociale normen. Een fijne gedachte, waardoor je nóg meer geniet van dat lekkere kopje koffie dat je met Senseo koffiepads hebt gezet.