background

Alle Lavazza cups aanbiedingen op een rij

Voordelig Lavazza cups kopen

Stop met te veel betalen voor Lavazza cups

Er gaat natuurlijk geen dag voorbij zonder dat je geniet van een heerlijke kop koffie die je hebt gezet met Lavazza cups. En dat genieten van deze heerlijke koffie doe je vast en zeker meer dan slechts één keer per dag. Volgens goed gebruik neem je na het eerste bakkie koffie steevast een tweede. Gelijk heb je, maar dat zorgt er wel voor dat je heel wat Lavazza koffiecups gebruikt in de week. Je bent hier dan ook best veel geld aan kwijt, maar overstappen naar een ander merk is simpelweg geen optie als je eenmaal Lavazza koffie hebt gedronken. Dat hoeft ook niet, want wij laten je zien waar Lavazza cups het goedkoopst zijn.

Eenvoudig de beste Lavazza cups aanbieding vinden

De wereld van koffie aanbiedingen is er bepaald niet eentje die uitblinkt in duidelijkheid. Dat kan ook haast niet anders met zoveel winkels die koffie verkopen. Het valt dan ook niet mee om de beste Lavazza cups aanbieding te vinden. Je wordt het zoeken ernaar al snel een beetje beu, maar we hebben goed nieuws voor je. Wij vergelijken namelijk de prijzen van vrijwel alle soorten Lavazza koffiecups en weten hierdoor precies waar ze het voordeligst zijn. De beste deals staan voor je klaar in ons prijsoverzicht, dus je hoeft alleen dit overzicht maar even te checken om bij de beste Lavazza cups aanbieding uit te komen. Handig toch?

Twee soorten Lavazza cups

Lavazza heeft koffiecups voor twee verschillende koffiezetmethodes. Allereerst is er een ruim assortiment cups beschikbaar voor Nespresso en Nespresso compatible koffiemachines. Daarnaast zijn er ook cups beschikbaar voor Dolce Gusto apparaten. Maar wist je dat dit merk ook een eigen koffiecapsulesysteem heeft ontwikkeld? Dit cupsysteem heet A Modo Mio, wat ‘Op Mijn Manier’ betekent. Ook Lavazza A Modo Mio capsules zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, van aangenaam zachte koffie tot een karaktervolle en intense kop koffie.

Lavazza Lungo koffiecups

Lungo koffiecups behoren tot de meest populaire Nespresso cups van het merk. De koffie in deze cups is mild en zacht van smaak, zonder waterig of laf te zijn. De koffie bestaat voor 100% uit Arabica bonen die medium gebrand zijn. De koffiebonen die voor deze cups gebruikt worden is afkomstig van verschillende werelddelen, waaronder Afrika, Azië en Midden-Amerika. De koffie scoort 5 punten op een schaal van 13 wat betreft intensiteit en staat bekend om zijn frisse tonen van fruit en bloemen.

Lavazza Espresso Classico

Met 9 punten op een schaal van 13 scoort de koffie in de Espresso Classico cups van het merk beduidend hoger wat intensiteit betreft. De koffiebonen voor deze variant zijn medium tot donker gebrand, wat de koffie meer body en een intensere smaak geeft. De Arabica bonen die voor de Espreso Classico zijn gebruikt, zijn afkomstig uit Zuid- en Midden-Amerika. Karakteristiek voor deze koffie zijn de tonen van graan en biscuit.

Biologische Lavazza Tierra For Planet koffiecups

Voor zowel Nespresso koffiemachines en A Modo Mio koffiemachines heeft Lavazza biologische koffiecups in de vorm van Lavazza Tierra For Planet cups. De koffie in de capsules is 100% biologisch en de koffiebonen (Arabica) zijn met de hand geplukt. De bonen voor deze koffie zijn duurzaam geteeld, waarbij de impact op het milieu zo laag mogelijk is. Met een 7 op een schaal van 13 vallen de Tierra For Planet cups in de categorie milde koffie. Geniet van deze koffie waarin je tonen van chocolade en biscuit proeft.

Populaire A Modo Mio koffiecups

A Modo Mio Qualità Oro koffiecups van het merk behoren tot de meest populaire van het A Modo Mio koffiesysteem. De Arabica koffiebonen die voor deze Lavazza cups worden gebruitk zijn afkomstig uit Zuid-Amerika en worden medium gebrand. Met een 8 op een schaal van 13 wat betreft intensiteit vindt elke koffiedrinker wat hij zoekt in een kop koffie die met deze capsules zijn gezet. Geniet van fruitige en bloemige tonen en de subtiele hint van honing in je koffie.

De A Modo Mio Divino capsules van het merk zijn ook zeer geliefd onder koffiedrinkers wereldwijd. De koffie in deze cups is een blend van Robusta en Arabica bonen uit India, Ethiopië en Midden-Amerika die donker gebrand zijn. Dit zorgt voor koffie met een diepe, verfijnde smaak waarin je direct tonen van cacao ontdekt. Met deze Lavazza cups geniet je van een heerlijke espresso (intensiteit 11 van 13) die op elk moment van de dag goed past.

Lavazza koffiecups

Alleen de beste koffie komt in Lavazza koffiecups

Voor de koffie in de cups van dit Italiaanse koffiemerk worden alleen de beste Lavazza koffiebonen gebruikt. Deze koffiebonen worden met zorg gebrand op precies de juiste temperatuur, afhankelijk van de soort koffie natuurlijk. Voor liefhebbers van sterke koffie worden de bonen donker en diep gebrand en voor al die mensen die graag een wat mildere koffie drinken worden de bonen medium of licht geroosterd. De koffie in Lavazza koffiecups bestaat of uit enkel en alleen Arabica koffie of uit een blend van Arabica en Robusta koffie

Over Lavazza

Lavazza, opgericht in 1895 door Luigi Lavazza in Turijn, Italië, is een vooraanstaand koffiemerk dat wereldwijd bekend staat om zijn premiumkwaliteit koffie. De geschiedenis van Lavazza is een verhaal van passie voor kwaliteit en innovatie in de koffiewereld. In de beginjaren concentreerde Lavazza zich op de productie en verkoop van koffiebonen, waarbij de nadruk lag op het mengen van verschillende koffiesoorten om op die manier unieke smaken te creëren. Zo ontstond de bekende Qualità Oro koffie die tot op de dag van vandaag een bestseller is. Naast koffiebonen en Lavazza koffiecapsules is er ook Lavazza filterkoffie verkrijgbaar. In de loop der jaren is Lavazza uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale koffiemarkt en is het merk synoniem voor de Italiaanse koffiecultuur.

Lavazza koffie, gecertificeerde koffie

Lavazza zet zich op verschillende vlakken in om duurzame koffieteelt en kwaliteit van koffie in het algemeen te bevorderen. Dat dit geen loze kreten van het merk zijn, wordt bewezen door verschillende certificeringen die de koffie van het merk heeft verkregen. Een van de meest opvallende is de Rainforest Alliance certificering, die aangeeft dat Lavazza zich inzet voor duurzame koffieteelt. Dit omvat onder andere het behoud van biodiversiteit, milieuvriendelijke teelt van koffiebonen en het verbeteren van de werkomstandigheden van koffieboeren en arbeiders op de koffieplantages. Daarnaast heeft Lavazza ook de TÜV Austria Product Certification behaald, wat betekent dat de productie van Lavazza koffie voldoet aan strikte normen voor kwaliteit en veiligheid. Bovendien biedt Lavazza biologische koffie aan met een Organic-certificering. Dit betekent dat deze koffiesoorten worden geproduceerd zonder het gebruik van synthetische chemicaliën of pesticiden, wat uiteraard bijdraagt aan gezondere ecosystemen en een duurzamere koffieteelt.