Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Eenvoudig besparen op Dolce Gusto cups

Alle Dolce Gusto cups aanbiedingen in één overzicht

Voordelig Dolce Gusto cups kopen

Staat er bij jou in de keuken zo’n mooi Dolce Gusto apparaat? Dan kan het niet anders dan dat je deze vaak gebruikt. De koffie die uit een Dolce Gusto apparaat komt is heerlijk van smaak en van absolute topkwaliteit. Wedden dat het niet bij één bakkie blijft? Om al die lekkere kopjes koffie te zetten met je fraaie koffiemachine, heb je Dolce Gusto cups nodig. Die koop je natuurlijk niet zomaar ergens, want dan ben je al snel veel te duur uit. Wij zorgen ervoor dat je niet meer betaalt voor Dolce Gusto cups dan nodig is. Dat doen we door de prijzen van vrijwel alle soorten en merken capsules van dit merk te vergelijken. De beste Dolce Gusto cups aanbiedingen hebben we overzichtelijk voor je op een rij gezet.

Altijd de beste Dolce Gusto cups aanbieding

Zie je door de bomen het bos niet meer als je Dolce Gusto cups gaat kopen? Dat begrijpen wij heel goed. Het is zonder meer lastig om de beste aanbieding van deze koffiecapsules te vinden. Dat komt omdat er veel verschillende merken en soorten zijn en er zijn veel winkels die deze cups verkopen. Wij laten zien dat het anders kan, door de prijzen van Dolce Gusto koffiecups te vergelijken. Dat doen we op een manier die het niet alleen makkelijk voor je maakt om al die Dolce Gusto cups aanbiedingen met elkaar te vergelijken. We zorgen ook voor een echt eerlijk vergelijk. We laten je namelijk niet alleen de aanbiedingsprijs zien, maar ook wat één enkele Dolce Gusto capsule van die aanbieding kost. Zo lossen we het probleem van verschillende inhoud van verpakkingen op en vergelijk je heel makkelijk bijvoorbeeld een 3-halen-twee-betalen-actie met een 30% kortingsactie.

Nescafé en andere Dolce Gusto merken

Het eerste merk dat Dolce Gusto cups op de markt bracht, was Nescafé. Dat kan ook niet anders, want Nescafé is een merk van Nestlé, het bedrijf dat het Dolce Gusto koffiezetsysteem ontwikkeld heeft. Nescafé Dolce Gusto koffiecapsules behoren tot de meest populaire cups. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende soorten, waaronder een flink aantal koffiespecialiteiten. Het duurde echter niet lang voordat andere koffiemerken hun koffie in de vorm van een DG-capsule uitbrachten. Voorbeelden van andere populaire merken zijn Starbucks Dolce Gusto cups en Lavazza Dolce Gusto capsules. Ook merken van Nederlandse bodem worden veel gedronken, waaronder Perla Dolce Gusto cupjes en Jumbo Dolce Gusto koffiecapsules.

Wat zijn jouw favoriete Dolce Gusto cups?

Wat met slechts enkele smaken begon, breidde zich al snel uit naar een groot assortiment Dolce Gusto cups. Natuurlijk ontbreken klassiekers als lungo cups en espresso cups niet in dit assortiment. Maar ook koffiespecialiteiten als latte macchiato, cappuccino en café au lait zet je in een handomdraai met de capsules van Dolce Gusto. Verder kun je kiezen ook verschillende koffies waar chocolade aan toe is gevoegd, is die lekkere flat white snel gezet en geniet je op een warme dag van een heerlijke iced coffee uit je Dolce Gusto apparaat. Heb je na het lezen van dit alles last van keuzestress? Helemaal niet erg, wissel af en pas de smaak van je koffie aan je stemming. Of aan het tijdstip van de dag, door bijvoorbeeld ‘s avonds voor de cafeïnevrije variant te kiezen. Wij zorgen ervoor dat, wat je smaak en voorkeur ook zijn, je altijd de beste Dolce Gusto cups aanbieding vindt.

Hoe zet je koffie met een Dolce Gusto apparaat?

Het zetten van een heerlijke kop koffie met Dolce Gusto koffiecups is heel eenvoudig. Allereerst plaats je een Dolce Gusto koffiecup naar keuze in de daarvoor bestemde houder van je Dolce Gusto-koffiemachine. Vervolgens check je het waterreservoir van de machine, om ervoor te zorgen dat er voldoende water inzit om dat lekker kopje koffie überhaupt te kunnen zetten. Zet de machine aan en selecteer de gewenste instelling voor de sterkte en grootte van je koffie. Deze optie is op de meeste koffiemachines aanwezig, maar niet op alle. De machine begint nu met het verwarmen van het water en het ‘zetten’ van je koffie. Tijdens dit proces wordt het hete water door de koffiecups geleid, waarbij de aroma’s en smaken van de koffie worden geëxtraheerd. Binnen enkele minuten zal de machine een perfect gezette kop koffie produceren, compleet met een heerlijk cremalaagje. Schakel de machine uit en geniet van je vers gezette kop koffie.

 

De belangrijkste voordelen en kenmerken van Dolce Gusto koffiecups

  • Binnen twee minuten een heerlijke kop koffie
  • Gemakkelijk koffiezetten
  • Groot assortiment Dolce Gusto cups
  • Koffiespecialiteiten als cappuccino en latte macchiato
  • Fraaie koffiemachines
Dolce Gusto koffiecups aanbiedingen

Hoeveel Dolce Gusto koffiecups per kopje?

Als je koffie zet met Nespresso cups, dan heb je altijd slechts één koffiecupje nodig per kopje koffie dat je zet. Dat is niet per definitie zo als je koffiezet met Dolce Gusto cups. Voor zwarte koffievarianten heb je gewoon één capsule per kopje koffie nodig. Voor koffiespecialiteiten als bijvoorbeeld cappuccino, latte macchiato, white mocha en caramel macchiato heb je twee cupjes per kopje koffie nodig. Dat komt omdat voor er voor deze koffiespecialiteiten melk nodig is. Melkpoeder en koffie kunnen niet samen in één capsule verpakt worden en daarom zit melkpoeder in aan apart cupje verpakt. Op de verpakking van Dolce Gusto cups staat vaak aangegeven of je de koffie met één of twee cupjes zet. Een verpakking Dolce Gusto cappuccino koffiecups bestaat dan ook uit acht cupjes melkpoeder en acht cupjes koffie. Wij rekenen dan de prijs van deze verpakking om naar acht kopjes koffie en niet naar zestien. Wel zo eerlijk, want je zet er tenslotte geen zestien kopje koffie mee.

Sinds wanneer Dolce Gusto

Koffiedrinken heeft zich ontwikkeld tot een cultuur en is zoveel meer dan even dat kopje koffie opdrinken. Koffie is een belevenis, waarbij je de tijd neemt om te genieten van de complexe smaken en openstaat voor nieuwe smaken en specialiteiten. Hier speelde het Zwitserse Nestlé concern op in door in 2006 met de Dolce Gusto koffiemachines voor de dag te komen. Deze koffiemachines, ontwikkeld in samenwerking met Krups, zien er fraai uit en hebben een ietwat futuristisch uiterlijk. Het ontwerp van deze apparaten sprak veel consumenten aan. Maar hoe fraai een Dolce Gusto apparaat ook is, als er geen goede koffie uitkomt, blijft er niets van over. De koffie in Dolce Gusto koffiecapsules is van zeer goede kwaliteit en smaak. De combi van heerlijke koffie die snel gezet is en een fraaie koffiemachine zorgt ervoor dat dit koffiesysteem tot op de dag van vandaag zeer populair is.

Dolce Gusto koffiecapsules en het milieu

Koffiecapsules voor dit koffiezetsysteem zijn over het algemeen gemaakt van plastic en een kleine hoeveelheid aluminium. Dit is nodig om de smaak en kwaliteit van de koffie te garanderen. Door te kiezen voor deze materialen kan er geen lucht bij de koffie komen. Belangrijk, want lucht zorgt ervoor dat de kwaliteit van koffie achteruit loopt. Bovendien zijn de plastic-aluminium caps goed bestand tegen de hoge druk die nodig is om koffie te zetten en tegen hoge temperaturen. Om de impact op het milieu zo laag mogelijk te maken, bieden veel fabrikanten een recycleprogramma aan. Op die manier worden restanten koffie en melkpoeder verwerkt tot compost of biobrandstof en de overige materialen worden hergebruikt en verwerkt in nieuwe cups of gebruiksvoorwerpen.