Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Vergelijk Lavazza filterkoffie aanbiedingen

Hier vind je de beste Lavazza filterkoffie deals

Voordelig Lavazza filterkoffie kopen

We kunnen gerust stellen dat de Italiaanse koffiecultuur er eentje is die jaloersmakend is. Toch hebben ook wij een liefdevolle band met koffie en inmiddels hebben ook wij het drinken van dit ‘zwarte goud’ getransformeerd tot een ware beleving. Onze eigen koffiebeleving krijgt een Italiaans tintje door Lavazza filterkoffie. En heb je die eenmaal gedronken, dan wil je niet anders meer. Een kopje Lavazza koffie is zo op en dat betekent snel een tweede kopje nemen. Op die manier is een pak Lavazza gemalen koffie snel leeg. Gelukkig helpen wij je om je voorraad voordelig weer aan te vullen.

Altijd de beste Lavazza filterkoffie aanbieding van dit moment

Het is overduidelijk dat dit Italiaanse koffiemerk veel fans in ons land heeft. Het is tenslotte niet voor niets dat heel veel winkels Lavazza koffiebonen en Lavazza gemalen koffie in het assortiment hebben opgenomen. Voordeel hiervan is niet alleen dat de filterkoffie van dit merk goed verkrijgbaar is, maar ook dat de koffie altijd wel met korting verkrijgbaar is. Om te voorkomen dat je te veel betaalt, vergelijken wij de prijzen van vrijwel alle soorten Lavazza filterkoffie. We zetten alle kortingsacties overzichtelijk voor je op een rij in ons prijsoverzicht. Zo vind je altijd snel en gemakkelijk de beste Lavazza filterkoffie aanbieding van dit moment.

Kies de Lavazza filterkoffie die het best bij je past

Lavazza heeft een uitgebreid assortiment filterkoffies die elke koffieliefhebber iets te bieden heeft. Ze hebben blends die volledig uit Arabica of Robusta bonen bestaan. Ook heeft het merk koffies die bestaan uit een combinatie van beide soorten koffiebonen. Hiermee weten de koffiebranders van het merk unieke smaakprofielen te creëren. Voor degenen die van een milde en evenwichtige smaak houden, biedt Lavazza filterkoffie als Lavazza Crema e Gusto, die een zachte afdronk heeft. Aan de andere kant van het spectrum zijn er meer intensere smaken als bijvoorbeeld Lavazza Qualità Rossa, koffie met een robuust karakter en krachtige smaak. Voor liefhebbers van biologische koffie is er de biologische Lavazza filterkoffie, Tierra! Selection. De koffiebonen die voor deze gemalen koffie worden gebruikt, zijn duurzaam geteeld en geproduceerd.

Lavazza gemalen koffie

Lavazza Qualità Rossa filterkoffie

Lavazza Qualità Rossa is een van de meest herkenbare en geliefde filterkoffieproducten van het merk. Deze koffieblend is een meesterwerk van Italiaanse koffiekunst en staat bekend om zijn robuuste smaak en karakter. Wat Qualità Rossa onderscheidt, is de zorgvuldig samengestelde mix van Robusta en Arabica koffiebonen. Deze combinatie zorgt voor een krachtige en intense smaakbeleving, die gekenmerkt wordt door een volle body en een levendige zuurgraad. De naam Qualità Rossa verwijst naar de rode verpakking waarin deze koffie verpakt is. Deze filterkoffie is geschikt voor verschillende bereidingsmethoden, zoals een traditioneel koffiezetapparaat, een French press of een pour-over.

Lavazza Crema e Gusto gemalen koffie

Lavazza Crema e Gusto is een filterkoffie die bekend staat om zijn uitgesproken en rijke smaakprofiel. De koffie is populair onder liefhebbers van koffie met een vol en rijk aroma. Deze gemalen koffie bestaat uit Robusta en Arabica koffiebonen die medium gebrand zijn. Dit levert je een kop koffie op waarin je tonen van chocolade herkent. Crema e Gusto betekent in het Italiaans Crème en Smaak en benadrukt de balans tussen een volle crèmelaag en een diepe, intense smaak. Deze koffie is geschikt om op elk van de dag van te genieten.

Lavazza Tierra Colombia filterkoffie

Lavazza Tierra Colombia gemalen koffie is een uitstekend voorbeeld van Lavazza’s aandacht voor duurzaamheid. Deze koffie is gemaakt van 100% Arabica bonen die afkomstig zijn uit Colombia, een land dat bekend staat om zijn rijke koffiegeschiedenis en unieke smaakprofielen. Deze koffie is onderdeel van Lavazza’s Tierra-project, dat gericht is op het ondersteunen van duurzame landbouwpraktijken en de gemeenschappen van koffieproducenten over de hele wereld. Tierra Colombia biedt een zachte en evenwichtige smaak met heldere tonen van fruit en een milde zuurgraad.

Lavazza in een notendop

Voor de oprichting van Lavazza nemen we je mee naar het Italiaanse Turijn van 1895. Het was in deze stad dat Luigi Lavazza besloot om zijn hart en passie voor koffie te volgen door een eigen koffiebranderij en winkel te beginnen. Wat begon als een bescheiden kruidenierszaak, groeide al snel tot een koffiebedrijf dat synoniem stond en staat voor traditioneel Italiaans vakmanschap. Het merk onderscheidde zich vanaf het begin door zijn streven naar kwaliteit en innovatie en al snel verwierf Lavazza de reputatie van excellente koffie. Door de jaren heen is het bedrijf gestaag gegroeid en is het wereldwijd bekend als een van de meest gerenommeerde koffiemerken. Lavazza heeft de kunst van het branden en mengen van koffiebonen geperfectioneerd, zonder hierbij waarden als duurzaamheid en eerlijke handel uit het oog te verliezen. Op die manier heeft Lavazza niet alleen grote impact gehad op de koffie-industrie, maar ook op het leven van koffieboeren en arbeiders op de koffieplantages.

Van koffiebonen tot Lavazza gemalen koffie

Het productieproces van Lavazza filterkoffie is doordrenkt met traditie en blinkt uit in vakmanschap. Het begint allemaal met de selectie van de beste koffiebonen uit diverse delen van de wereld. Lavazza staat bekend om zijn keuze voor de beste kwaliteit Arabica en Robusta bonen. Deze bonen worden gebrand, waarbij de brandtijd en -temperatuur nauwlettend worden gecontroleerd door Italiaanse meesterkoffiebranders, om zo de gewenste smaken en aroma’s te bereiken. Na het branden worden de bonen gemalen tot exact de juiste maalgraad, die afhankelijk is van de soort Lavazza filterkoffie. De koffie wordt zorgvuldig verpakt in luchtdichte verpakkingen om te voorkomen dat licht, lucht en vocht de smaak aantasten. Dit garandeert dat elke kop Lavazza filterkoffie de rijke en volle smaken behoudt en waardoor jij zo geniet van een kop koffie die gezet is van Lavazza gemalen koffie

Lavazza’s Tierra-project

Het Lavazza Tierra-project is een initiatief dat een aantal kernwaarden van Lavazza omvat, namelijk kwaliteit, duurzaamheid en ethische handel. Dit project heeft tot doel de levensomstandigheden van koffieboeren over de hele wereld te verbeteren en tegelijkertijd de hoogste kwaliteit koffie te leveren aan consumenten. Eén van de belangrijkste aspecten van het Tierra-project is de nadruk op duurzame teelt van koffieplanten. Lavazza werkt nauw samen met koffieboeren om hen te ondersteunen bij het implementeren van milieuvriendelijke methoden die de biodiversiteit beschermen en de negatieve impact op het milieu minimaliseren. Bovendien heeft het Tierra-project een grote sociale component. Het richt zich op het verbeteren van de levensomstandigheden van koffieboeren en hun gemeenschappen. Lavazza investeert in educatieve programma’s, gezondheidszorg, infrastructuur en andere projecten die de lokale bevolking ten goede komen.