background

Douwe Egberts koffiepads aanbiedingen vergelijken

De beste DE koffiepads deals op een rij

Voordelig Douwe Egberts koffiepads kopen

Douwe Egberts is een begrip in Nederland en zeker niet alleen onder liefhebbers van koffie. Het merk staat voor vertrouwde kwaliteit en dat proef je natuurlijk meteen terug in een kopje DE koffie. Zeker wanneer dat kopje koffie is gezet met Douwe Egberts koffiepads. Alleen de geur van de koffie die langzaam vanuit je Senseo apparaat in je kopje sijpelt, doet je al het water in de mond lopen. Grote kans dat het dan ook niet bij slechts één bakkie blijft. Dit ‘overkomt’ je dagelijks en dan weet je gelijk dat je heel wat DE koffiepads gebruikt. Meer dan genoeg reden om ze daar te kopen waar ze in de aanbieding zijn. En daar helpen we je graag bij, want waarom meer betalen voor deze pads dan nodig is?

Gemakkelijk de beste Douwe Egberts koffiepads aanbieding vinden

Als je weet dat Douwe Egberts aan de basis stond van Senseo apparaten, dan verbaast het je natuurlijk niet dat dit merk alles afweet van koffiepads. Dat maakt ze geliefd bij heel veel koffiedrinkers en vandaar dat heel veel winkels DE pads in het assortiment hebben opgenomen. Handig, want hierdoor zijn ze goed verkrijgbaar. Minder handig hieraan is dat je niet altijd weet of je wel de beste Douwe Egberts koffiepads aanbieding hebt gekocht. Vergelijken van al die verschillende aanbiedingen, kortingsacties en grootverpakkingen valt niet mee. Maar wij doe het graag en laten je in ons prijsoverzicht zien waar de beste DE koffiepads aanbieding van dit moment voor je klaarstaat.

DE koffiepads

DE Aroma Rood pads

De Aromo Rood koffiepads van Douwe Egberts mogen met een gerust hart een klassieker genoemd worden. De koffie in deze pads is, net als het merk zelf, een begrip. De koffiebonen die voor de koffie in deze pads gebruikt worden, worden licht gebrand/geroosterd. Hierdoor krijgt de koffie een evenwichtige, ronde smaak waarbij de aroma’s volledig in balans zijn. Dit alles maakt een kopje koffie die met Aroma Rood pads gezet is heel toegankelijk en geschikt voor elk moment van de dag.

Douwe Egberts Intens koffiepads

Beduidend krachtiger en pittiger van smaak is koffie die je zet met de Intens pads van dit merk. De koffiepads bevatten filterkoffie die afkomstig is van zowel Robusta als Arabica koffiebonen, die langer en intenser (op hogere temperatuur) gebrand zijn dan de Aroma Rood koffiekussentjes van het merk. Hierdoor krijgt de koffie zijn intense, volle en rijke smaak waar elke liefhebber van een meer pittige kop koffie van geniet. Deze koffie scoort een 7 op een schaal van 9 wat betreft intensiteit.

Daarom kies je voor DE koffiepads

  • Genieten van koffie van topkwaliteit
  • Snel een uitstekende kop koffie
  • Altijd voordelig via koffieaanbieding.nl
  • Lekker makkelijk in gebruik
  • Keuze uit verschillende soorten pads

Wat je verder nog moet weten over koffiepads van DE

Sinds 1 januari 2023 mag je de koffiepads van dit merk, net als die van alle andere merken overigens, gewoon weggooien bij het gft-afval. De koffie- en theebranche hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat pads en theezakjes niet langer bij het restafval weggegooid hoeven te worden. Bewaar de pads op kamertemperatuur en bij voorkeur in een bus die je luchtdicht af kunt sluiten. Op die manier blijven smaak en kwaliteit van de koffie in de pads het best behouden.

Douwe Egberts, een iconisch merk

Douwe Egberts, een iconisch Nederlands koffiemerk, werd in 1753 opgericht toen de jonge handelaar Egbert Douwe in het Friese Joure, zijn passie voor koffie ontdekte. Wat begon als een kleine winkel waar hij onder andere vers gebrande koffiebonen verkocht, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf. DE groeide al snel uit tot marktleider in Nederland en werd een toonaangevende speler op de internationale koffiemarkt. De geschiedenis van Douwe Egberts weerspiegelt niet alleen het succes van een merk, maar ook de evolutie van de koffiecultuur zelf. Douwe Egberts stond namelijk mede aan de basis van de ontwikkeling van Senseo koffiepad apparaten en heeft daarnaast een uitgebreid assortiment DE koffiecups. Zonder hierbij meer traditionele manieren van koffiezetten uit het oog te verliezen, want ook DE koffiebonen en Douwe Egberts gemalen koffie zijn tot op de dag van vandaag erg populair.

Verantwoord ondernemen

Douwe Egberts heeft zich als koffiemerk niet alleen toegelegd op de productie van heerlijke koffie, maar toont ook een sterke maatschappelijke betrokkenheid. Een van de manieren waarop Douwe Egberts zijn verantwoordelijkheid toont, is via zijn samenwerking met de Rainforest Alliance. Deze samenwerking is gericht op het bevorderen van duurzaamheid in de koffie-industrie. Douwe Egberts erkent het belang van duurzame koffieteelt en draagt actief bij aan het beschermen van biodiversiteit, de verbetering van levensomstandigheden van koffieboeren en de bevordering van ecologisch evenwicht in de regio’s waar hun koffie wordt verbouwd. Douwe Egberts zet zich ook in voor programma’s die de sociale en economische omstandigheden van koffieboeren en hun gemeenschappen verbeteren. Dit omvat onder andere initiatieven voor scholing en gezondheidszorg voor koffieboeren en arbeiders op plantages in koffieproducerende landen over de hele wereld.