Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Voordelig Douwe Egberts filterkoffie kopen

Besparen op DE filterkoffie was nog nooit zo makkelijk

Nooit meer te veel betalen voor Douwe Egberts filterkoffie

In heel veel huishoudens staat er in de keuken een koffiezetapparaat waar je gewoon nog een papieren filter en gemalen koffie in moet doen om een heerlijk bakkie koffie te zetten. Filterkoffie is dan ook nog steeds zeer populair, ondanks nieuwe zetmethoden die de laatste jaren hun intrede hebben gedaan. En eerlijk is eerlijk, een kopje filterkoffie is ook echt heel erg lekker. Zeker als je Douwe Egberts filterkoffie gebruikt. Je gebruikt al snel enkele schepjes gemalen koffie per keer dat je koffiezet. Een pak Douwe Egberts filterkoffie is dan ook snel leeg en zo geef je best veel geld uit aan deze koffie. Maar nu niet meer, want wij helpen je besparen op DE gemalen koffie. Stop met te veel betalen voor de filterkoffie van dit merk en check ons prijsoverzicht.

Eenvoudig de beste Douwe Egberts filterkoffie aanbieding vinden

Als er één product is dat bijna overal te koop is, dan is het wel DE gemalen koffie. Dat is uiteraard heel prettig. Maar dit brengt toch wel een klein probleem met zich mee. Omdat DE filterkoffie zo goed verkrijgbaar is, is het altijd wel ergens in de aanbieding. Vaak zelfs op meerdere plekken tegelijk. Hoe weet je in dit geweld van aanbiedingen en kortingen dan of je inderdaad de beste Douwe Egberts filterkoffie aanbieding te pakken hebt. Heel vervelend natuurlijk als je ontdekt dat je ergens anders toch nog voordeliger uit was. Dat vinden wij ook en vandaar dat wij de prijzen van vrijwel alle soorten DE gemalen koffie vergelijken. In ons prijsoverzicht vind je alle aanbiedingen overzichtelijk op een rij en vind je wél de beste Douwe Egberts filterkoffie aanbieding.

Ruime keuze aan DE gemalen koffie

Filterkoffie van Douwe Egberts wordt geproduceerd met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor kwaliteit en smaak. Hiervoor worden zorgvuldig geselecteerde koffiebonen uit verschillende regio’s van over de hele wereld gebruikt. Het merk biedt diverse filterkoffievarianten, waaronder de populaire Aroma Rood, die bekend staat om zijn evenwichtige en rijke smaakprofiel. Daarnaast zijn er verschillende andere soorten verkrijgbaar, waaronder Excellent Black, Excellent Mocca, en DE Half Cafeïne, die elk hun eigen unieke smaakprofiel en aroma’s hebben. Door dit ruime assortiment wordt elke liefhebber van koffie op zijn of haar wenken bediend.

Douwe Egbert Aroma Rood filterkoffie

Douwe Egberts Aroma Rood filterkoffie is een van de meest herkenbare en geliefde koffievarianten van het merk en is in vier verschillende varianten verkrijgbaar. Ten eerste is er de snelfiltermaling van Douwe Egberts Aroma Rood, die een ronde, evenwichtige smaak heeft. Daarnaast is er de Aroma Rood grove maling, die ideaal is voor liefhebbers van koffie met een wat robuustere textuur. Voor degenen die van een meer gedurfde en intense koffie houden, heeft Douwe Egberts een variant van Aroma Rood ontwikkeld die DE Aroma Rood Donker heet. Deze koffie biedt een diepere, krachtigere smaak met een volle body. Ten slotte, voor een lichtere en mildere koffie-ervaring, is er Douwe Egberts Aroma Rood Blond. Deze koffie heeft een zachtere smaak, ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een meer subtiele koffiebeleving.

Excellent genieten van Douwe Egberts Excellent filterkoffie

Douwe Egberts Excellent filterkoffie is een assortiment van koffievariaties bedoeld voor fijnproevers. DE Excellent is verkrijgbaar in vier verschillende soorten. Allereerst is er DE Excellent Select, een zorgvuldig samengestelde koffiemelange die bekend staat om zijn gebalanceerde en milde smaakprofiel. Voor degenen die op zoek zijn naar een rijkere en meer aromatische ervaring, is er Excellent Gold. Deze koffie biedt een diepere smaak met subtiele tonen van fruit. Douwe Egberts Excellent Black filterkoffie is de keuze voor mensen die van een gedurfde en krachtige koffie houden. Met een robuuste smaak en een volle body, is deze variant perfect om de dag mee te beginnen. Last but not least is er Excellent Mocca, een heerlijke koffie met een vleugje cacao en een zijdezachte textuur. De perfecte koffie voor degenen die van een zoetere en zachtere koffie houden.

Daarom drink je DE filterkoffie

  • Koffie van superieure kwaliteit
  • Veel verschillende soorten
  • Voordelig verkrijgbaar via koffieaanbieding.nl
  • Verkrijgbaar in pakken van 250 en 500 gram
  • Unieke spaaracties met DE waardepunten

Hoe bewaar je Douwe Egberts gemalen koffie optimaal?

Koffie is gevoelig voor licht, lucht en vocht, die de smaak en aroma kunnen aantasten. Bewaar de koffie daarom in de originele verpakking of gebruik een luchtdichte bewaarbus. Zorg ervoor dat je de filterkoffie van dit merk bewaart op een plek die koel en donker is. Hitte en direct zonlicht kunnen de kwaliteit van de koffie negatief beïnvloeden. Een voorraadkast of een koele, donkere kast is een goede keuze. Koffie absorbeert gemakkelijk vocht en geuren uit de omgeving. Houd de koffie dan ook weg van vochtige plekken en bewaar de koffie niet bij sterk ruikende kruiden of etenswaren (knoflook, uien en dergelijke).

Douwe Egberts, wie kent dit merk nu niet?

Douwe Egberts, opgericht in 1753, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw. Het begon allemaal in een klein kruidenierswinkeltje in Joure, waar de oprichter, Egbert Douwes samen met zijn vrouw Akke Thysses begon met het branden en verkopen van koffie. Het bescheiden kruidenierswinkeltje groeide gestaag uit tot een iconisch koffiemerk dat iedereen kent. En niet alleen in Nederland, want ook internationaal is Douwe Egberts een gerenommeerd merk/bedrijf. DE heeft de koffiecultuur in ons land naar een hoger level getild met een groot assortiment koffiebonen, koffiecups, koffiepads en natuurlijk ook filterkoffie.

DE filterkoffie in de aanbieding

Douwe Egberts koffie en een betere wereld

Douwe Egberts verliest duurzaamheid en eerlijke handel niet uit het oog. Het merk is betrokken bij verschillende certificeringsprogramma’s, zoals Fairtrade en de Rainforest Alliance, om ervoor te zorgen dat hun koffie op verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Dit laat zien dat Douwe Egberts niet alleen kwaliteitskoffie levert, maar tegelijkertijd positief bijdraagt aan het milieu, duurzame teelt van koffieplanten en investeert in het verbeteren van de economische en sociale omstandigheden van koffieboeren en arbeiders op de plantages.