Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

L’Or koffiecups aanbiedingen vergelijken

Besparen op L’Or koffiecups was nog nooit zo makkelijk

Voordelig L’OR koffiecups kopen

Als je een koffiecupmachine hebt, dan heb je misschien al heel wat verschillende soorten en merken koffiecups geprobeerd. De één zal je beter bevallen zijn dan de ander, dat is volstrekt logisch. Koffiecapsules die vrijwel altijd goed in de smaak vallen, zijn L’OR koffiecups. De koffie in deze cupjes is van hoogwaardige kwaliteit en altijd vol en rijk van smaak. Precies waar jij bij elke slok koffie die je neemt zo van geniet. Koffiezetten met koffiecapsules is makkelijk en ongemerkt gaan er zo per week heel wat capsules doorheen. Reden genoeg om je L’OR koffiecups daar te kopen waar ze het voordeligst zijn. Wij helpen je graag door je te laten zien waar L’OR koffiecaps in de aanbieding zijn.

De beste L’OR koffiecups aanbieding staat voor je klaar

Je hebt het al druk genoeg, dus even tijd vrijmaken om naar de beste L’OR koffiecups aanbieding te zoeken heb je eigenlijk niet. Maar je wilt ze ook niet zomaar ergens kopen, want dan weet je eigenlijk wel zeker dat je er te veel voor betaalt. Laat dat zoeken naar de beste aanbiedingen van dit merk koffiecups maar aan ons over. Wij vergelijken namelijk de prijzen van vrijwel alle soorten koffiecapsules van L’OR. Het enige dat je zelf moet doen om de beste L’OR koffiecups aanbieding van dit moment te bemachtigen, is ons prijsoverzicht checken. Hierin hebben de alle kortingsacties verzameld. We laten je niet alleen de totaalprijs per aanbieding zien, maar ook de prijs per individueel koffiecupje van diezelfde aanbieding. Waarom? Zodat jij alle prijzen en aanbiedingen altijd makkelijk en eerlijk vergelijkt.

Groot assortiment koffiecapsules

L’OR biedt een ruim assortiment koffiecups met verschillende aroma’s en intensiteiten, variërend van zacht en subtiel tot rijk en krachtig. Of je nu van een milde ochtendkoffie houdt of verlangt naar een intense espresso, L’OR heeft elke koffieliefhebber iets te bieden. De constante zoektocht naar perfectie heeft L’OR tot een merk gemaakt voor koffiegenieters die op zoek zijn naar niets minder dan de hoogste kwaliteit en smaak in hun kopje koffie. L’OR gebruikt alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen van koffieplantages uit verschillende landen en regio’s. Deze bonen worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun herkomst, aroma en kwaliteit. Vervolgens ondergaan ze een uniek brandproces, waarbij de meesterbranders van L’OR hun vakmanschap tonen om optimale smaken en aroma’s te ontwikkelen. En precies die koffie belandt in jouw L’OR koffiecapsule.

L’OR Lungo Profondo koffiecups

Deze specifieke koffiecups is ontworpen voor liefhebbers van een kop koffie met een intense smaak met kruidige aroma’s. Lungo Profondo bestaat uit zorgvuldig geselecteerde Arabica bonen en staat bekend om zijn perfect gebalanceerde intensiteit, die tussen medium en sterk in ligt (smaakintensiteit 8). Herken hints van amandelen in deze koffie en laat je verrassen door een vleugje zoethout. Geniet niet alleen van de smaak van deze heerlijke koffie, maar ook van de prachtige cremalaag op de koffie.

L’OR Supremo koffiecapsules

Kan een kop koffie jou niet pittig of krachtig genoeg zijn? Dan kun je simpelweg niet om de Supremo koffiecups van dit merk heen. De koffie in deze cupjes scoort een 10 wat betreft smaakintensiteit en dat betekent dat de koffie intens en krachtig is, met sterke aroma’s. Proef en geniet van complexe tonen van noten en (donkere) chocolade in je koffie, die in balans zijn met verschillende kruiden. L’OR Supremo zet je op scherp en is de ideale koffie om de dag fris en alert te beginnen.

Cafeïnevrije L’OR koffiecups

L’OR heeft ook capsules met daarin cafeïnevrije koffie. Gelukkig maar, want hierdoor kan ook iedereen die niet zo goed tegen cafeïne kan, genieten van de sublieme smaak en kwaliteit van L’OR koffie. Het merk brengt deze koffie in twee verschillende varianten op de markt. L’OR Decaffeinato koffiecups leveren een toegankelijke en milde kop koffie af met een smaakintensiteit van 6. Een stuk intenser en krachtiger van smaak zijn de L’OR Ristretto Decaffeinato koffiecapsules. Welke cafeïnevrije L’OR koffiecups kies jij?

Wat weet jij van het merk L’OR?

L’OR is opgericht in Frankrijk en kent een geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1992. De passie voor koffie en alles wat daarmee samenhangt zorgde ervoor dat het merk al snel uitgroeide tot een bekend merk in de koffie-industrie en veel fans onder koffiedrinkers heeft. L’OR heeft tot doel de smaak van koffie naar een hoger niveau te tillen door zorgvuldig geselecteerde L’OR bonen te gebruiken en deze te verwerken in onder andere de koffiecups van het merk. Met een focus op koffie van hoge kwaliteit en een diepgaande passie voor perfectie, heeft L’OR een sterke positie verworven in de wereld van koffie. Het merk, dat tegenwoordig onderdeel is van Jacobs Douwe Egberts, staat symbool voor kwaliteit en vakmanschap en is zeer populair onder koffieliefhebbers.

Geschikt voor welke koffiemachines?

Vrijwel alle soorten koffiecapsules van L’OR zijn geschikt voor de Nespresso koffiecupmachines. En voor de koffieapparaten die compatible zijn met Nespresso cups. Hierdoor zijn ze in vrijwel alle merken cupmachines te gebruiken. Uitzondering hierop zijn de L’OR Barista XXL koffiecups. Deze zijn alleen te gebruiken in de speciaal door L’OR ontwikkelde Barista Espressomachine. Check voor je aankoop dus altijd even of je de goeie L’OR koffiecups in je virtuele winkelwagentje hebt gelegd.

Smaak en kwaliteit worden optimaal behouden

De koffiecapsules van dit merk zijn gemaakt van aluminium. Dat is een bewuste keuze en heeft alles te maken met het feit dat aluminium geen smaak afgeeft en de cupjes luchtdicht worden afgesloten. Zo wordt de kwaliteit en smaak van de koffie in de cups gewaarborgd. Tegelijkertijd is aluminium zacht genoeg voor je koffiecupmachine om er gaatjes in te prikken die nodig zijn om het water onder druk door de koffie te persen. Hoewel aluminium een negatief imago heeft, is het goed om te weten dat je dit materiaal oneindig kunt hergebruiken. Dat gebeurt ook als je de L’OR koffiecapsules inlevert om gerecycled te worden. Daarmee komt de keuze voor aluminium toch net even in een ander daglicht te staan.

LOR cups

L’OR en de wereld om ons heen

Als een toonaangevend merk in de koffie-industrie erkent L’OR het belang van duurzaamheid voor het behoud van de wereldwijde koffieproductie op lange termijn en voor het beschermen van de ecosystemen waarin koffieplanten groeien. Het is niet voor niets dat het merk zich verbonden heeft aan de Rainforest Alliance. Dit keurmerk zet zich in voor een duurzame toekomst voor de koffie-industrie door te investeren in opleiding van koffieboeren, arbeiders en hun gezinnen. Ook maakt dit keurmerk zich hard om het kwetsbare regenwoud te beschermen en de teelt en productie van koffiebonen te verduurzamen.