Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Betaal niet te veel voor L’OR koffiebonen

Alle L’OR koffiebonen aanbiedingen vind je hier

Voordelig L’OR koffiebonen kopen

Het geluid van koffiebonen die worden gemalen en de geur van koffie die hier vervolgens van gezet wordt, altijd weer een moment om van te genieten. Alleen dit al is voor veel mensen reden om te kiezen voor een koffiebonenmachine. Gebruik je dan ook nog L’OR koffiebonen, dan weet je zeker dat je ook qua smaak van je koffie helemaal goed zit. Zo goed zelfs, dat een tweede kopje gewoon een absolute must is. En zo gaan er heel wat L’OR koffiebonen per week doorheen en is een zak snel leeg. Gelukkig zijn wij er om je te laten zien waar de koffiebonen van dit merk het goedkoopst zijn.

Altijd de beste L’OR koffiebonen aanbieding

Koffiedrinkers zijn enthousiast over de koffiebonen van L’OR. Deze populariteit zorgt ervoor dat er veel winkels zijn die deze bonen in het assortiment hebben opgenomen. Goede nieuws, want er gaat tenslotte niets boven keuzevrijheid. De koffiebonen van dit merk zijn altijd wel ergens met korting verkrijgbaar. Maar ja, je moet dan wel net weten waar ze op het moment dat jij wilt bestellen in de aanbieding zijn. Wij zorgen ervoor dat je snel en gemakkelijk de beste L’OR koffiebonen aanbieding vindt. Check ons prijsoverzicht maar eens. Hier vind je alle aanbiedingen op een rij en altijd de beste L’OR koffiebonen aanbieding van dit moment.

Met welke L’OR koffiebonen zet jij koffie?

Dit merk biedt een ruim assortiment koffiebonen, elk met unieke smaakprofielen en karakteristieke eigenschappen. L’OR maakt gebruikt Arabica- en Robusta-koffiebonen, die afkomstig zijn uit diverse koffieproducerende regio’s over de hele wereld. De Arabica bonen staan bekend om hun verfijnde aroma’s en zachte smaken, terwijl de Robusta bonen bekend staan om hun volle body en krachtige, aardse tonen. L’OR biedt zowel pure Arabica koffie als speciale blends die een combinatie zijn van beide soorten koffiebonen. Daarnaast heeft L’OR ook verschillende single origin koffiebonen in hun assortiment, afkomstig uit bekende koffie producerende landen als Colombia en Brazilië. Deze bonen geven koffieliefhebbers de kans krijgen om de subtiele nuances van verschillende koffiestreken te ontdekken. Of je nu de voorkeur geeft aan een milde, fruitige koffie of juist voor een krachtige, nootachtige smaak gaat, L’OR heeft voor elke koffiedrinker de ideale koffiebonen.

L’OR Onyx koffiebonen

Deze koffiebonen zijn speciaal gebrand om een intense en krachtige koffie ervaring te bieden. L’OR Onyx koffiebonen worden gekenmerkt door hun diepe, donkere branding, wat een espresso met een buitengewoon krachtig aroma en een volle, robuuste smaak oplevert. De blend combineert zorgvuldig geselecteerde Arabica en Robusta koffiebonen, waarbij de Robusta bonen bijdragen aan de stevige body en de Arabica bonen juist voor een verfijnde complexiteit en een vleugje finesse zorgen. Deze combinatie resulteert in een espresso met een donkere, langdurige crema en een smaakprofiel dat wordt gekenmerkt door intense chocoladetonen en subtiele kruidige nuances. L’OR Onyx is de perfecte keuze voor liefhebbers van sterke, karaktervolle koffie die houden van een krachtige, intense smaak.

L’OR Forza koffiebonen

L’OR Forza koffiebonen kenmerken zich door hun diepe en gedurfde branding. Met deze bonen zet je een espresso met intense aroma’s en een volle, rijke smaak. Deze bonen bestaan volledig uit Arabica koffiebonen, die op hoogtes tot wel meer dan 1500 meter worden geteeld. Het smaakprofiel van de Forza koffiebonen van dit merk dat wordt gekenmerkt door tonen van geroosterde noten en een vleugje cacao. Het is een koffie die uitblinkt in kracht en karakter en die op elke koffieliefhebber indruk maakt. Drink deze koffie ’s morgens bij het ontbijt om wakker te worden of gedurende de dag om ‘bij de les’ te blijven. Deze koffie is ook verkrijgbaar in de vorm van L’OR koffiecups.

L'OR koffiebonen aanbieding

L’OR Crema Classique koffiebonen

Natuurlijk valt er over smaak niet te twisten, maar niet elke koffiedrinker houdt van een pittige kop koffie. Speciaal voor alle koffiedrinkers die de voorkeur geven aan een wat mildere kop koffie zijn er L’OR Crema Classique koffiebonen. Deze bonen zijn een blend, een combinatie van Robusta en Arabica koffiebonen. De bonen zijn medium gebrand en hebben een gebalanceerde, evenwichtige smaak. Met deze koffiebonen zet je koffie die zeer toegankelijk is en een aangename, elegante afdronk heeft.

Het verhaal van L’OR

Dit merk werd opgericht in 1992 in Frankrijk met als doel om koffieliefhebbers een unieke koffiebeleving te bieden. De koffie van dit merk staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en smaak en veroverde al snel de harten van veel Franse koffiedrinkers. Al snel bleek Frankrijk te klein en ging het merk internationaal. Met succes, want tegenwoordig wordt L’OR koffie wereldwijd dagelijks door heel veel mensen gedronken. L’OR blijft hierbij trouw aan zijn Franse roots, waar het Franse levensgenot en de passie voor koffie samenkomen en de basis vormen voor een merk dat van koffiedrinken een beleving heeft gemaakt.

Koffie met het Rainforest Alliance keurmerk

Door te voldoen aan de strenge normen van Rainforest Alliance, laat L’OR zijn betrokkenheid zien bij het behoud van biodiversiteit en het welzijn van koffieboeren over de hele wereld. Deze certificering zorgt ervoor dat de koffiebonen van L’OR afkomstig zijn van boerderijen die zich inzetten voor duurzame teelt van koffiebonen. Hieronder vallen het behoud van regenwouden, het minimaliseren van het gebruik van chemicaliën en het beschermen van de lokale ecosystemen. Bovendien richt Rainforest Alliance zich op de verbetering van levensomstandigheden voor koffieboeren.  Dit betekent onder andere dat de koffieboeren die L’OR koffiebonen produceren een eerlijke beloning krijgen en samen met hun arbeiders en gezinnen toegang krijgen tot onderwijs en gezondheidszorg.