Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Voordelig genieten van illy filterkoffie

Alle illy gemalen koffie aanbiedingen op een rij

illy gemalen koffie voor de beste prijs

Is een kopje koffie voor jou ook zoveel meer dan alleen een warm drankje? Dan kan het niet anders dan dat je hoge eisen stelt aan dat bakkie koffie van je. Koffie is voor jou genieten van rijke smaken met complexe aroma’s en een moment om in je drukke leven even op de pauzeknop te drukken. illy filterkoffie voldoet aan al je eisen en elk kopje koffie dat je met illy gemalen koffie zet, maakt indruk. Geen wonder dat je heel wat kopjes koffie op een dag drinkt en dat een blik illy filterkoffie snel leeg is. Wij helpen je besparen op de kosten van de filterkoffie van dit merk door je precies te laten zien waar illy filterkoffie het goedkoopst is.

Kijk, vergelijk en vind eenvoudig de beste illy filterkoffie aanbieding

De Italiaanse koffiecultuur heeft definitief zijn intrede gedaan in ons land. Wij zijn koffie meer en meer gaan waarderen en genieten hier vandaag de dag misschien wel meer van dan ooit tevoren. We nemen de tijd voor koffie en nemen niet langer genoegen met zomaar elke koffie. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar waar elke koffieliefhebber het wel over eens is, dat is dat illy gemalen koffie, koffie van topkwaliteit is. Deze koffie wordt veel gekocht en is daardoor vaak in de aanbieding. Wij vergelijken de prijzen van alle soorten illy filterkoffie en hebben voor je uitgezocht waar je de beste illy filterkoffie aanbieding vindt. Check ons prijsoverzicht en betaal niet langer te veel voor gemalen koffie van illy.

Alleen de beste koffiebonen voor illy gemalen koffie

Kenmerkend voor illy filterkoffie is dat hier alleen hoogwaardige Arabica koffiebonen voor worden gebruikt. Deze basis voor de filterkoffie van dit Italiaanse koffiemerk begint in landen als Brazilië, Colombia, Ethiopië en andere gerenommeerde koffieproducerende regio’s over de hele wereld. Wat illy echt opmerkelijk maakt, is hun benadering van koffiekwaliteit. Ze stellen strenge eisen aan de koffiebonen die ze selecteren, waarbij alleen de rijpste en meest aromatische bonen geselecteerd worden. Deze bonen worden vervolgens zorgvuldig gebrand om het maximale aan smaak en aroma naar boven te brengen. illy’s keuze voor 100% Arabica koffiebonen, met hun zachtere smaakprofiel en verfijnde nuances, resulteert in filterkoffie die liefhebbers over de hele wereld waarderen. Elke dag weer.

illy Intenso filterkoffie

illy gemalen Koffie – Intenso is een uitstekende keuze voor liefhebbers van intense, rijke koffiearoma’s. Deze variant van illy’s filterkoffie biedt een buitengewone smaakervaring die de zintuigen prikkelt. Deze koffie staat bekend om zijn diepe, volle smaakprofiel, met hints van geroosterd brood en een vleugje cacao. Intenso levert je een unieke koffiebeleving die elke koffiedrinker aanspreekt. Of je nu de ochtend wilt beginnen met een sterke kop koffie of wilt genieten van een stevige mok koffie tijdens je middagpauze, deze koffie helpt je op elk moment de dag door.

illy Classico gemalen koffie

illy Classico filterkoffie biedt een verfijnde en evenwichtige smaakervaring die de zintuigen streelt. Classico filterkoffie bestaat uit een blend van 100% Arabica koffiebonen, afkomstig uit verschillende koffieregio’s over de hele wereld, waaronder Brazilië, Colombia, Costa Rica, en Ethiopië. Classico gemalen koffie staat bekend om zijn milde karakter met een evenwichtige zuurgraad en een rijke, fluweelachtige textuur. In deze koffie proef je tonen van bloemige aroma’s en subtiele fruitige nuances, die samen een elegante koffiebeleving creëren die schreeuwt om nog een kopje. Helemaal niet erg toch?

Cafeïnevrije filterkoffie van illy

illy Cafeïnevrije gemalen koffie is een uitstekende keuze voor koffieliefhebbers die willen genieten van illy koffie, maar dan zonder de stimulerende effecten van cafeïne. illy maakt gebruik van de CO2-decafeïneringsmethode, waarbij koolstofdioxide (CO2) wordt gebruikt om de cafeïne uit de bonen te verwijderen. Dit is niet alleen een veilige manier om de cafeïne aan de koffiebonen te onttrekken, maar ook de beste manier om de smaak van koffie optimaal te behouden. Het resultaat is een heerlijke koffie met dezelfde rijke smaakprofielen en de zachte, evenwichtige afdronk waar illy koffie om bekend staat. Maar dan zonder cafeïne.

Dit is illy

De geschiedenis van illy is er eentje die bol staat van de passie voor koffie en die teruggaat naar het Italiaanse Triëst van 1933.  Het is in deze stad dat Francesco Illy, een ondernemer met een duidelijke missie als het gaat om koffie, de basis legde voor wat zou uitgroeien tot een van ’s werelds meest gerespecteerde koffiemerken. Hij was vastbesloten om koffie naar een hoger level te brengen en van koffiedrinken een beleving te maken. Francesco Illy’s toewijding aan kwaliteit en innovatie bracht hem tot de ontwikkeling van een revolutionaire uitvinding: de illetta, een baanbrekende espressomachine die zorgde voor een consistente en uitmuntende espressokwaliteit. Het was bovendien het eerste merk dat een koffiepad op de markt bracht. Naast filterkoffie zijn er ook illy koffiebonen, illy koffiepads en illy koffiecups verkrijgbaar.

illy filterkoffie, de basis voor verschillende koffiezetmethodes

illy gemalen koffie staat bekend om zijn veelzijdigheid en is geschikt voor verschillende koffiezetmethodes. Eén van de meest geliefde manieren om van illy filterkoffie te genieten, is door middel van de traditionele filterkoffiemachine. De gelijkmatige branding en de zorgvuldige selectie van 100% Arabica koffiebonen zorgen voor een heerlijke kop koffie met een uitgebalanceerd smaakprofiel en een rijk aroma. illy filterkoffie leent zich ook uitstekend voor de French Press methode. Bovendien kunnen liefhebbers van alternatieve methodes zoals AeroPress, Chemex of pour-over koffie met met een gerust hart kiezen voor de gemalen koffie van het merk.

Gemalen koffie in blik

Illy filterkoffie staat niet alleen bekend om zijn uitstekende kwaliteit en smaak, maar ook om de iconische verpakking waarin het wordt aangeboden. De koffie van illy wordt traditioneel verpakt in luchtdichte blikken om de koffiebonen te beschermen tegen licht, lucht en vocht. Deze factoren kunnen de smaak en versheid van de koffie aantasten. De blikken zorgen ervoor dat het rijke aroma van illy koffie bewaard blijft totdat de blik wordt geopend. illy blikken hebben fraaie uitstraling met het logo van illy, dat symbool staat voor kwaliteit en vakmanschap. Het ontwerp is tijdloos en straalt de Italiaanse elegantie en verfijning uit, precies waar dit Italiaanse koffiemerk voor staat. De blikken zijn duurzaam en kunnen na gebruik worden hergebruikt voor verschillende doeleinden, als bijvoorbeeld het bewaren van andere voedingsmiddelen of het opbergen van keukengerei.

Illy gemalen koffie

illy en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid en ethiek staan centraal in de bedrijfvoering van illy. Het merk is pionier op het gebied van directe handelsrelaties met koffieboeren en heeft langdurige partnerships opgebouwd om ervoor te zorgen dat koffieboeren een eerlijke prijs ontvangen voor hun producten. Dit heeft niet alleen geleid tot een verbetering van de levensomstandigheden van boeren, maar ook tot de bevordering van duurzame landbouwpraktijken en gemeenschapsontwikkeling. illy werkt aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk door middel van energiebesparende technologieën, waterbesparing en vermindering van afval. Bovendien zijn is het merk betrokken bij verschillende projecten die gericht zijn op het behoud van biodiversiteit en de bescherming van koffie-ecosystemen.