Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Alle Hema koffiecups aanbiedingen in één overzicht

Eenvoudig besparen op Hema koffiecups

Voordelig Hema koffiecups kopen begint hier

Als liefhebber van een goede kop koffie, weet je dat het vrijwel nooit bij slechts één kopje koffie blijft. Er volgt altijd een tweede bakkie en dat vaak meerdere keren op een dag. Zo ben je snel door je voorraad Hema koffiecups heen. Zonder zitten is geen optie, maar om nu elke keer naar de Hema te moeten gaan voor je favoriete koffiecapsules, daar zit je ook niet op te wachten. Dat hoeft gelukkig ook niet, want wij hebben de prijzen van alle soorten Hema koffiecups overzichtelijk voor je op een rij gezet. Handig, want je bestelt ze gewoon online en je ziet meteen welke koffiecapsules van de Hema op dat moment extra voordelig zijn.

Altijd de beste Hema koffiecups aanbieding

Je koopt de huismerk koffiecups van Hema natuurlijk het liefst op het moment dat ze in de aanbieding zijn. Logisch, want zo bespaar je snel en gemakkelijk best veel geld op de aankoop van deze cups. Maar je bespaart geen tijd als je zelf op zoek gaat naar de beste Hema koffiecups aanbieding van dit moment. Ook helemaal niet nodig, want die hebben wij allang voor je gevonden en voor je klaargezet in ons prijsoverzicht. Doordat we je ook de prijs per individuele koffiecapsule laten zien, kun je Hema koffiecaps heel gemakkelijk onderling vergelijken, maar ook met cups van andere merken. Bijvoorbeeld met die van L’OR koffiecups. Handig, makkelijk en altijd een eerlijk vergelijk. En dat is toch precies wat je wilt?

Wie kent Hema nu niet?

Hema, een afkorting voor ‘Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’, bestaat al sinds 1926 en behoort tot de meest bekende merken van ons land. Als een van de meest vertrouwde en herkenbare winkelketens in Nederland, biedt Hema een compleet en uitgebreid assortiment producten, variërend van kleding, verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen, schoolspullen en drink- en etenswaren. Tot deze laatste categorie behoren de legendarische Hema rookworsten en Hema tompouces. Maar ook Hema koffie heeft de harten van veel mensen veroverd. Koffiebonen van Hema en Hema pads gaan dan ook als warme broodjes over de al dan niet virtuele toonbank. En dat is uiteraard niet voor niets.

HEMA cups

Voor elke koffieliefhebber een Hema koffiecapsule

Als liefhebber van smaakvolle koffie die rijk is aan complexe aroma’s kom je goed aan je trekken als je kiest voor Hema koffiecups. De winkelketen heeft een uitgebreid assortiment cups voor je klaarstaan. Hierbij houdt Hema rekening met het feit dat lang niet elke koffiedrinker dezelfde smaak heeft. Zo heeft het koffiecups waarmee je een mild, toegankelijk bakkie koffie zet. Maar ook voor de koffiedrinkers voor wie koffie niet sterk genoeg kan zijn, zijn er Hema koffiecups die aan dit verlangen voldoen. Daar tussenin zitten uiteraard nog veel meer smaakprofielen en ook is er gedacht een mensen die graag cafeïnevrije koffie drinken. Wat je smaak ook is, wij hebben de beste Hema koffiecups aanbieding voor je klaarstaan in ons prijsoverzicht.

Over de cupjes zelf

Hema koffiecups zijn gemaakt van aluminium, omdat dit een uitstekende manier is om de kwaliteit en smaak van de koffie in de cups zolang mogelijk te behouden. Aluminium is duurzamer dan je denkt, want wist je bijvoorbeeld dat je dit materiaal eindeloos kunt hergebruiken? Uiteraard is het dan wel belangrijk dat je de capsules inlevert, zodat ze ook daadwerkelijk gerecycled worden. Liever geen aluminium cups gebruiken? Kies dan voor de composteerbare Hema koffiecups die in twee soorten verkrijgbaar zijn.

Hema Lungo Regular koffiecups

Lang niet iedereen houdt van een ‘straffe’ kop koffie. Veel koffiedrinkers geven de voorkeur aan koffie die zacht en mild van smaak is. En daarmee toegankelijk is voor een breed publiek. Speciaal voor deze koffiedrinkers zijn er de Hema Lungo Regular koffiecapsules. De koffie in deze capsules bestaat uit koffie die gemalen is van 100% Arabica koffiebonen. De aangename smaak van de koffie nodigt uit tot een tweede kopje en die is natuurlijk zo gezet.

 Hema Espresso Dark Roast caps

Beduidend meer pit hebben de Espresso Dark Roast koffiecupjes van Hema. De koffie in deze caps scoort wat smaakintensiteit betreft een 8 op een schaal van 12. De koffie is krachtig en tegelijkertijd romig van smaak. Je kunt niet om de tonen van donkere chocolade heen, maar dat wil je uiteraard ook helemaal niet. Het langere brandproces van de koffiebonen geeft deze koffie body en karakter. Ook deze koffiecups vind je in ons prijsoverzicht.

Hema Espresso Extra Forte cups, durf jij ze aan?

Krachtiger, intenser en met complexere aroma’s dan geen enkele andere Hema koffiecup, zijn de Hema Espresso Extra Forte koffiecups bedoeld voor de liefhebbers van sterke, zeer pittige koffie. Deze blend van diep gebrande Arabica en Robusta koffiebonen neemt je mee op een reis van intense smaken en verfijnde melanges. Deze koffie scoort de volle 12 punten wat betreft smaakintensiteit. Is dit jouw koffie? Bestel deze cups dan snel via ons prijsoverzicht.

Hema en het Rainforest Alliance keurmerk

De Rainforest Alliance is een non-profitorganisatie die zich richt op het bevorderen van duurzame koffieteelt en milieubescherming. Deze organisatie is met name actief in regio’s met kwetsbare ecosystemen zoals regenwouden. Dit zijn veelal de regio’s/gebieden waar je koffieplantages vindt. Veel bedrijven werken samen met de Rainforest Alliance om producten te certificeren als duurzaam en milieuvriendelijk, vaak met betrekking tot producten als koffie, cacao en thee. Hema koffiecups bevatten koffie die door de Rainforest Alliance gecertificeerd is.