Hamburger menu Hamburger menu
koffieaanbieding achtergrond

Nooit meer te veel betalen voor Hema koffiepads

Alle Hema koffiepads aanbiedingen op een rij

Goedkoop Hema koffiepads kopen begint hier

Sta je er wel eens bij stil hoe vaak je op een dag je Senseo apparaat aanzet? Nu je hierover nadenkt, is dat ongetwijfeld meer dan je dacht. Raar is dat natuurlijk niet en al helemaal niet als je koffiezet met Hema koffiepads. Koffiepads van Hema leveren je altijd het kopje koffie dat moeiteloos aan je strenge koffie-eisen voldoet. De koffie die je met deze pads zet, is altijd van topkwaliteit en van uitstekende smaak. En wij zorgen ervoor dat ook de prijs van Hema koffiepads uitstekend is. Check voor je nieuwe pads van dit merk koopt, altijd even ons prijsoverzicht. Scheelt je veel geld!

Alle Hema koffiepads aanbieding van deze week

Je hebt een druk leven en je aandacht wordt voor veel dingen gevraagd. Vaak eisen zelfs meerdere dingen tegelijkertijd je aandacht op. Vrije tijd is dan ook kostbaar en een groot goed. Je wilt dan ook niet heel veel tijd kwijt zijn aan het zoeken naar de beste Hema koffiepads aanbieding van dit moment. Die spaarzame tijd voor jezelf besteed je uiteraard veel liever aan iets anders. Gelukkig is het heel eenvoudig om erachter te komen wat de beste Hema koffiepads aanbieding van dit moment is. Dat hebben wij voor je achterhaalt door de prijzen van alle soorten pads van dit merk te vergelijken. Het resultaat én de beste Hema koffiepads aanbieding vind je in ons prijsoverzicht.

Over Hema koffiepads

Of je nu van een pittige espresso houdt of de voorkeur geeft aan een aromatische lungo, Hema heeft voor elke koffiedrinker passende koffiepads. Wat Hema’s koffiepads onderscheidend maakt van andere merken pads, is niet alleen de variatie aan soorten, maar ook de kwaliteit van de koffie in de pads. Hema selecteert de koffiebonen zorgvuldig en door een uniek proces worden deze koffiebonen gebrand, net zolang tot optimale smaak hebben bereikt. De koffiepads zijn gemakkelijk in gebruik, waardoor het voor iedereen eenvoudig is om thuis van een heerlijke kop koffie te genieten.

Hema Regular pads

Hema Regular koffiepads hebben een zachte en milde smaak, met subtiele tonen van noten en een aangename afdronk. Deze koffie is niet te sterk en niet te mild, waardoor het een geschikte keuze is voor iedereen die houdt van een gebalanceerde kop koffie zonder al te veel nadruk op bitterheid of zuurgraad. Deze zeer toegankelijke koffie drink je op ieder moment van de dag.

Dark Roast pads van Hema

Voor Hema Dark Roast koffiepads worden de koffiebonen op hogere temperatuur gebrand in vergelijking met de koffiebonen die voor de Regular pads van het merk worden gebruikt. Door deze intensere roostering van de bonen heeft koffie die je met deze pads zet een krachtige, bitterzoete smaak die zich ook goed laat omschrijven als donker en robuust. Een genot voor liefhebbers van espresso.

Hema Decaf pads

De Decaf koffiepads van Hema zijn speciaal bedoeld voor mensen die niet goed tegen cafeïne kunnen. De smaak van de cafeïnevrije koffie uit deze pads doet niet onder voor de varianten die wel cafeïne bevatten. De gemalen koffie in de koffiekussentjes is een blend van Arabica en Robusta koffiebonen. Wat intensiteit betreft scoort deze decaf een vijf, dat aangeeft dat de koffie een mild en zacht smaakprofiel heeft.

Hema pads aanbiedingen

Alle voordelen van Hema koffiepads op een rij

  • Uitstekende smaak en kwaliteit koffie
  • Gemakkelijk online bestellen
  • Betaalbaar, zeker via koffieaanbieding.nl
  • Voor elke koffiedrinker de juiste pad
  • Binnen een minuut aan de koffie

Hema koffiepads bekijken

Echt Hema

De naam Hema is afgeleid van de oorspronkelijke naam, te weten ‘De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam’. Opgericht in 1926 door Leo Meyer en Arthur Isaac, had Hema vanaf het begin een unieke missie: hoogwaardige artikelen en alledaagse benodigdheden aanbieden tegen betaalbare prijzen. Het karakteristieke logo van deze winkelketen, met de kenmerkende rode letters, is een icoon geworden en in haast elke winkelstraat of winkelcentrum aanwezig. In de loop der tijd is Hema uitgegroeid tot één van de meest herkenbare en geliefde merken van Nederland.

Hema pads weggooien

Dat doe je niet langer bij het restafval, maar gewoon bij het gft-afval. Als je dit al niet deed natuurlijk. Lang is het echter niet duidelijk geweest voor consumenten waar ze de gebruikte koffiepads weg moesten gooien. Die duidelijkheid is er nu gelukkig wel. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van de koffiebranche zijn we nu zover dat de pads goed tot compost kunnen worden verwerkt. Een goede zaak.

Hema koffiepads en de Rainforest Alliance

Alle koffie die dit Nederlandse merk gebruikt voor haar koffiepads is goedgekeurd door de Rainforest Alliance. Deze internationale organisatie zet zich in voor een beter milieu en duurzame teelt van koffie. Het stelt dan ook strenge eisen aan de manier waarop koffieboeren de koffieplanten op hun plantages verzorgen en aan de manier waarop de bonen geoogst worden. Ook zet de Rainforest Alliance zich in om het leven en werken van koffieboeren en de arbeiders op de plantages te verbeteren. Kies je voor koffiepads van Hema, dan kies je voor een maatschappelijk verantwoord kopje koffie.